Červenec 18, 2019 / Novinky

Ensinger rozšiřuje svou správní radu

Oliver Frey se stává Výkonným ředitelem ve spolupráci s Klausem Ensingerem a Rolandem Reberem

Zpracovatel plastů Ensinger (Nufringen, Německo) posílil svůj manažerský tým. Dr. Oliver Frey byl dne 1. července 2019 jmenován výkonným ředitelem společnosti Ensinger GmbH a skupiny Ensinger, kromě dlouholetých generálních ředitelů Klause Ensingera a Dr. Rolanda Rebera. Frey, který má doktorát z chemie, dříve řídil divizi Compounds. Prozatím bude pokračovat v této činnosti spolu se svou funkcí generálního ředitele.

„Práce Olivera Freye mu přinesla velké uznání a podporu, jak mezi generální pracovní skupinou Ensinger, tak i vedením a proto jsme potěšeni, že souhlasil s tím, že pro nás bude pracovat v širší roli generálního ředitele,“ řekl Klaus Ensinger.

Než se Oliver Frey připojil k rodinnému podniku Ensinger v roce 2012, pracoval v několika divizích a dceřiných společnostech technologické skupiny 3M. Jeho práce se točila hlavně kolem manažerských úkolů v oblasti výzkumu a vývoje, rozvoje podnikání a marketingu. U výrobce fluoroplastů Dyneon byl zodpovědný za aplikační inženýrství.

O Ensingeru

Skupina Ensinger se zabývá vývojem, výrobou a prodejem směsí, polotovarů, kompozitů, technických dílů a profilů ze strojírenství a vysoce výkonných plastů. Ke zpracování termoplastických polymerů používá Ensinger širokou škálu výrobních technologií, jako je vytlačování, obrábění, vstřikování, odlévání, odlejvání a lisování. S celkem 2 500 zaměstnanci na 33 místech je rodinný podnik zastoupen po celém světě ve všech hlavních průmyslových regionech s výrobními závody nebo prodejními kancelářemi.

Zpracovatel plastů Ensinger bude nyní podporován třemi jednateli: Klaus Ensinger (vlevo), Dr. Roland Reber (uprostřed) a Dr. Oliver Frey (vpravo)
Dr. Oliver Frey byl jmenován generálním ředitelem zpracovatele plastů Ensinger. Ve správní radě mezinárodního rodinného podniku jsou také dlouholetí jednatelé Klaus Ensinger a Dr. Roland Reber.

Váš kontakt pro případné otázky

Jörg Franke

Ensinger GmbH